Podkozákovská liga- Jílové u Držkova

14.07.2012 00:00

Na tuto soutěž to měli chlapci složité, protože naši proudaři nemohli, takže si vypůjčili opět Martina Rolfa a druhého proudaře jsme hledali až přímo na souěži. Do Jílového jsme dojeli v pořádku. Počasí ráno nic moc, byla zima a před deštěm, ale naštěstí to vydrželo. Při příjezdu na místo nás při pohledu na závodní trať čekal šok!!! Irská lavice hadr. Základna stála klasicky na asfaltě, pak byla tráva a pak výběh po irské lavici, dále kousek asfaltu a doběh opět tráva. No naše tréninkové podmínky na Březové ještě nejsou tak špatné!!!! Ale má to jednu výhodu strojník vidí na proudaře. Takže jsme sledovali průběh soutěže. Muži šli jako první a šli s vypůjčeným novým koše- opravdu lehkým a pěkným. Vše šlo dobře, základna v pořádku a proudaři Martin a bratr hasič z Tatobit v pořádku a rychle vše spojeno, jen Vašek se málem rozplácl na základně, kdy mu ujela noha, ale vše ustál a doběhl na místo, koš byla také rychlý, nalejvačka také, akorát se mi zdála , že mašina nešla naplno. A čas???     Dobrý a letošní první body za 13. místo.  A pak jsme na řadu šly my děvčata. Základna dobrý, vše pospojováno výborně i rychle, koš také rychle, takže běžíme dopředu a čekáme na vodu, čekáme na vodu, čekáme na vodu a voda nikde, holkám vzadu se nepovedlo nalít, takže dělají znovu, taková škoda!! No nic naplat , holky dokončily útok v našem nejhorším čase a celkové umístění  také 13. místo. No budeme muset více trénovat!!!!!

Složení muži: koš- Honza, savice- Máca, stroj- Hofik, Béčka- Jára, rozdělovač- Vašek, levý proud- bratr z Tatobit, pravý proud- Martin R.

složení ženy: koš- Zuzka, savice- Jana, stroj- Soňa, béčka- Petra,rozdělovač- Martina, levý proud- Blanča, pravý proud- Klárča

—————

Zpět


Kontakt

Martina Šámalová

737 984 123




Anketa

Libí se Vám naše stránky?

Ano
83%
1 126

Ne
17%
226

Celkový počet hlasů: 1352